KURSSIT

Sirkus Faktori järjestää erilaisia kursseja sirkuksen ammattilaisille ja harrastajille.

Sirkus Faktori järjestää korkeatasoisia ja kiinnostavia lyhytkursseja, jotka syventävät osallistujien sirkusteknistä osaamista ja tarjoavat uusia työkaluja omaan harjoitteluun. Kurssien opettajina toimivat kokeneet ammattilaiset.

Huomioithan, että Sirkus Faktori ei ole vakuuttanut kurssien osallistujia. Suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista!


Kursseille ilmoittautuminen ja maksut
Kursseille ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella, jonka löydät alla olevasta linkistä. Huomioithan, että kaikille kursseille ilmoittaudutaan samalla lomakkeella, joten on tärkeää, että ilmoitat mille kurssille aiot osallistua.

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun kurssista. Sairastapauksessa voit peruuttaa osallistumisesi lääkärintodistuksella, jolloin palautamme 50% kurssimaksusta.

Kurssit toteutuvat, kun kurssikohtainen vähimmäisosallistujamäärä täyttyy viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Lisäksi järjestämme toisinaan tiistain vapaavuoron aikana kaikille avoimia ja maksuttomia kursseja.

Jos sinulla on tarjota sirkusammattilaisille tai -harrastajille kursseja, luentoja tai workshopeja tai haluat esittää toiveen jostain tietystä ammattilaisille suunnatusta toiminnasta, laita meille sähköpostia osoitteeseen sirkusfaktori@gmail.com. Keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä!

Ei tiedossa olevia kursseja keväälle 2021.

Ota yhteyttä

sirkusfaktori@gmail.com