VAPAAVUOROT

Sirkus Faktori tarjoaa täysin maksuttomia vapaavuoroja tiistaisin klo 16-19 sirkusharjoitteluun kaikille sirkuksesta kiinnostuneille Kuivaamolla Tampereen Hiedanrannassa.

Kuivaamon harjoitustilassa on korkeutta 6-10 metriä. Tilassa on lattiakiinnityspisteet nuoralle sekä viisi ilmakiinnityspistettä.

Vapaavuorolle voi tuoda omat sirkusvälineet tai lainata Sirkus Faktorin välineitä. Osallistujien käytössä on jongleerauspalloja, vanteita, diaboloja, flower stickejä, devil stickejä, rola-bola, yksipyöräinen, slack line, trapetsi, rengastrapetsi ja kankaat. Tilassa on akrobatiamattoja sekä alastulopatjoja.

 

 

 

SIRKUS FAKTORIN VAPAAVUOROT
Tiistaisin 21.1.2020 alkaen
Klo 16-19
Kuivaamo, Hiedanranta

 

Kevätkaudella 2020 vapaavuoroja järjestetään 21.1.2020 alkaen joka tiistai lukuun ottamatta alla olevia poikkeuksia.

Viikko 8: Ei vapaavuoroa 18.2.2020

 

Kuivaamolla kevään 2020 aikana tehtävät remontit tulevat mahdollisesti vaikuttamaan mahdollisuuksiimme käyttää tilaa. Informoimme mahdollisista muutoksista vapaavuoroihin verkkosivuillamme sekä Sirkus Faktorin Facebook-sivulla.


Vapaavuorot ovat avoimia sekä ammattilaisille että harrastajille. Sinun ei tarvitse olla sirkuksen ammattilainen osallistuakseni vapaavuoroihin. Vuorot perustuvat omatoimiseen harjoitteluun. Vuorojen aikana ei järjestetä opetusta. 

Vapaavuorot ovat suunnattu aikuisille ja itsenäisesti harjoitteluun kykeneville. Alaikäisten sirkusharrastajien huoltajan tulee täyttää vastuuvapautuskaavake.

Huomioithan, että Sirkus Faktori ei ole vakuuttanut kurssien osallistujia. Suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista!

Tule käymään

Kuivaamo

Tehdaskartanonkatu 24, Hiedanranta

33400 Tampere

Ota yhteyttä

sirkusfaktori@gmail.com