VAPAAVUOROT

Sirkus Faktori tarjoaa täysin maksuttomia vapaavuoroja tiistaisin klo 16-19 sirkusharjoitteluun kaikille sirkuksesta kiinnostuneille Kuivaamolla Tampereen Hiedanrannassa.

Kuivaamon harjoitustilassa on korkeutta 6-10 metriä. Tilassa on lattiakiinnityspisteet nuoralle sekä viisi ilmakiinnityspistettä.

Vapaavuorolle voi tuoda omat sirkusvälineet tai lainata Sirkus Faktorin välineitä. Osallistujien käytössä on jongleerauspalloja, vanteita, diaboloja, flower stickejä, devil stickejä, rola-bola, yksipyöräinen, slack line, trapetsi, rengastrapetsi ja kankaat. Tilassa on akrobatiamattoja sekä alastulopatjoja.

 

 

SIRKUS FAKTORIN VAPAAVUOROT
Tiistaisin 15.1.2019 alkaen
Klo 16-19
Kuivaamo, Hiedanranta

 

Kevätkaudella 2019 vapaavuoroja järjestetään 15.1.-28.5.2019 lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia.

Viikko 6: Ei vapaavuoroa 5.2.2019

Viikko 7: Ei vapaavuoroa 12.2.2019

 

 

Mahdollisista muista poikkeuksista ilmoitetaan verkkosivuilla sekä Sirkus Faktorin Facebook-sivulla.

Vapaavuorot ovat avoimia sekä ammattilaisille että harrastajille. Sinun ei tarvitse olla sirkuksen ammattilainen osallistuakseni vapaavuoroihin. Vuorot perustuvat omatoimiseen harjoitteluun. Vuorojen aikana ei järjestetä opetusta. 

Vapaavuorot ovat suunnattu aikuisille ja itsenäisesti harjoitteluun kykeneville. Alaikäisten sirkusharrastajien huoltajan tulee täyttää vastuuvapautuskaavake.

Huomioithan, että Sirkus Faktori ei ole vakuuttanut kurssien osallistujia. Suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista!

Tule käymään

Kuivaamo

Tehdaskartanonkatu 24, Hiedanranta

33400 Tampere

Ota yhteyttä

sirkusfaktori@gmail.com